Նորույթներ
Գարեջրի խորտիկ Ջերկի, հավի, կիսաապխտած, 30գ
25/05/17
Հում ապխտած երշիկ Չորիզո, հատ
12/05/17

Արտադրման ավանդական եղանակ ու իրական իսպանական համ: Համտեսեք ու համոզվեք:

Հում ապխտած երշիկ Մինի Սալյամի, կծու, հատ
14/04/17

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Սառեցված կիսապատրաստվածք Իքիբիր, հավի, փայտիկների վրա
15/03/17

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր: Կրկնակի չսառեցնել:

Պատրաստման եղանակը. իքիբիրները շարել նախապես տաքացված թավայի մեջ ու հավասարաչափ տապակել ձեթով: Ինչպես նաև հնարավոր է պատրաստել  ավանդական եղանակով:

 

Նրբերշիկ Հոթ դոգի, հավի, վակուումային փաթեթավորումով
15/03/17

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 70-75% օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում՝ 60 օր, 0-5 ջերմաստիճանային պայմաններում՝ 30 օր

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Սարդելկա կետչուպով, հատ
10/03/17

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 70-75% օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր, 0-5°C ջերմաստիճանային պայմաններում` 20 օր: 

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Ռոլլ, մսային ռուլետ, 500գ
20/02/17

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր: 

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Դոլմա խաղողի տերևով, 500գ
15/02/17

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր: 

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Ուտեստ հում ապխտած Ֆիլե, Ավանդական Շարք
05/12/16


Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 40 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Ուտեստ հում ապխտած Վզի միս, Ավանդական Շարք
05/12/16


Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 40 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ եփած ապխտած Մոսկովյան, Ավանդական Շարք
05/12/16


Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ կիսաապխտած Գուրման, Ավանդական Շարք
05/12/16


Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 25 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ եփած Բժշկական, Դասական, բարձր կարգի
01/12/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Ուտեստ կիսաապխտած Հավի ռուլետ, սև պղպեղով, Աթենք
28/11/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 70-72% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ կիսաապխտած Դիլիջան, հատ
24/11/16

Պահման պայմանները՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և +6°-ից +12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 10 օր, 0°-ից +6 °C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ կիսաապխտած Իջևան, հատ
24/11/16

Պահման պայմանները՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և +6°-ից +12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 10 օր, 0°-ից +6 °C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Կիսաապխտած երշիկ Պռեզենտո
19/11/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Հում ապխտած երշիկ Իտալական
18/11/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 120 օր:

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Կիսաապխտած երշիկ Իսպանական, կծու
08/11/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ եփած Նրբահամ, բարձր կարգի
21/10/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և 2-4°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Սառեցված կիսապատրաստվածք Իքիբիր, փայտիկների վրա
04/10/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 120 օր: Կրկնակի չսառեցնել:

Պատրաստման եղանակը. իքիբիրները շարել նախապես տաքացված թավայի մեջ ու հավասարաչափ տապակել ձեթով: Ինչպես նաև հնարավոր է պատրաստել  ավանդական եղանակով:

 

Կիսաապխտած երշիկ Սապոռե
26/07/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Կիսաապխտած երշիկ Սաբռոսո
25/07/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ կիսաապխտած Ռոտոնդա
24/07/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 6-12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

 

Կիսաապխտած երշիկ Բալկանյան, կգ
23/07/16

Պահման պայմանները՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 6°-ից +12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Երշիկ կիսաապխտած Կաբանոսի, պանրով
22/07/16

Պահման պայմանները՝ 75% օդի հարաբերական խոնավության և 0°-ից +6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 15 օր:

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պելմեններ Ռուսական, Աթենք, կգ
20/07/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր: 

 

Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Կոլոլակ Գանձասար, սառեցված մթերք
17/04/16

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 74%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:

 
Պատրաստման եղանակը. եռացող ջրի մեջ ավելացնել կերակրի աղ, լցնել սառեցված կոլոլակներն ու եփել 15-20 րոպե: Կոլոլակները նախատեսված են ինչպես ապուրների, այնպես էլ տարբեր սոուսներով պատրաստելու համար: