
Արտադրման ավանդական եղանակ ու իրական իսպանական համ: Համտեսեք ու համոզվեք:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր: Կրկնակի չսառեցնել:
Պատրաստման եղանակը. իքիբիրները շարել նախապես տաքացված թավայի մեջ ու հավասարաչափ տապակել ձեթով: Ինչպես նաև հնարավոր է պատրաստել ավանդական եղանակով:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 70-75% օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում՝ 60 օր, 0-5 ջերմաստիճանային պայմաններում՝ 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 70-75% օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր, 0-5°C ջերմաստիճանային պայմաններում` 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 40 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 40 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 25 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 70-72% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմանները՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և +6°-ից +12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 10 օր, 0°-ից +6 °C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմանները՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և +6°-ից +12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 10 օր, 0°-ից +6 °C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 120 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և 2-4°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 120 օր: Կրկնակի չսառեցնել:
Պատրաստման եղանակը. իքիբիրները շարել նախապես տաքացված թավայի մեջ ու հավասարաչափ տապակել ձեթով: Ինչպես նաև հնարավոր է պատրաստել ավանդական եղանակով:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 0-6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 30 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 6-12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմանները՝ 75-78% օդի հարաբերական խոնավության և 6°-ից +12°C ջերմաստիճանային պայմաններում 20 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմանները՝ 75% օդի հարաբերական խոնավության և 0°-ից +6°C ջերմաստիճանային պայմաններում 15 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:
Որակը երաշխավորված է նշված պայմաններում:

Պահման պայմաններն ու ժամկետը՝ 74%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության և -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում 60 օր:
Պատրաստման եղանակը. եռացող ջրի մեջ ավելացնել կերակրի աղ, լցնել սառեցված կոլոլակներն ու եփել 15-20 րոպե: Կոլոլակները նախատեսված են ինչպես ապուրների, այնպես էլ տարբեր սոուսներով պատրաստելու համար:
